Training door uw werkgever

Kentra Business verzorgt bij werkgevers trainingen, bijvoorbeeld over Stoppen met roken, maar ook over andere onderwerpen met betrekking tot alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen, enzovoorts. Dit kan tot doel hebben om medewerkers die in contact komen met recreatieve of risicovolle gebruikers deskundiger te maken, maar ook bijvoorbeeld om gebruik van genotmiddelen in uw bedrijf zelf bespreekbaar te maken.

Vertrouwelijkheid

Zo’n training wordt vaak op het bedrijf zelf gegeven en is gericht op bewustwording – het is dus zeker geen groepstherapie. Vertrouwelijke informatie die onze trainers horen, wordt uiteraard niet verder verspreid binnen uw organisatie of onder uw leidinggevenden. Mocht iemand hulp nodig hebben, dan kan die persoon natuurlijk ook bij ons terecht.

Wij evalueren de training en deze evaluatiegegevens krijgt de werkgever ook. Wij bespreken deze evaluatiegegevens met uw werkgever. In deze evaluatiegegevens staan geen persoonlijke gegevens.

Kosten

Het is mogelijk dat de werkgever de training betaalt voor u, maar het kan ook zijn dat de werkgever de training deels betaalt. Dat is afhankelijk van het beleid in uw organisatie.

Vragen?

Neem contact met ons op!